Ta bort hår på bröstet – med IPL FÖR MÄN!

Hårborttagning är till för alla!

Många män vill idag inte ha hår på bröstet, benen eller i ansiktet och dom klassiska metoderna som hårborttagningskrämer, vaxning och rakning gör ont och ger inte permanenta resultat. Det är också tidskrävande och jobbigt att jämt och ständigt köpa nya rakhyvlar, inte minst är det en onödig kostnad i längden.

IPL för män

Självklart kan män också använda IPL för att ta bort hår på bröstet, benen, under armarna, skägg-linjen med mera.

Vill du inte ha kroppsbehåring så skall du självklart kunna ta bort det och på ett smidigt smärtfritt sätt. Testa IPL!

Hur fungerar IPL för män?

IPL fungerar genom att en varsam ljus-impuls riktas mot huden och absorberas av melaninet i hårroten. Ljus-impulserna stimulerar hårsäckarna att gå in i vilofas och som en konsekvens klyvs håret naturligt och återväxt av håret förhindras.

Som du kanske redan vet så växer inte allt hår samtidigt på kroppen utan håret växer i olika faser så kallade hårväxtcykler.

IPL är endast effektivt på hår i sin tillväxtfas. Som ovan nämnt så är inte alla hårstrån i samma fas på samma gång, det kanske du har märkt någon gång att vissa hårstrån kan vara längre och växer snabbare än andra.

Därför rekommenderas ett behandlingsschema på 6-12 veckor för att säkerställa att alla hårstrån effektivt behandlas under sin tillväxtfas. Varför man generellt rekommenderar 6-12 veckor beror på att alla hud och hårtyper är unika och som med alla kosmetiska behandlingar så det väldigt individuellt hur snabbt man ser slutgiltiga resultat.