retur och reklamationer

RETUR

Hos AYLIMA har du alltid 30 dagars ångerrätt. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten. 

När din retur mottagits behöver den godkännas av AYLIMA, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning och att alla eventuella tillbehör och manualer också skickas med. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart - OBS! Ej rekommenderat, ej Schenker. 

Märk returen tydligt med AYLIMA, lägg med en notering där ditt namn och mailadress framgår och skicka paketet till: 

Dream Logistics AB
/Co AYLIMA GROUP AB
Att: Dream Logistics
Viaredsvägen 24
504 64 Borås

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

REKLAMATION

Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

AYLIMA GROUP AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på info@aylima.com Observera att AYLIMA GROUP AB inte står för returfrakt.


Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.