AYLIMA erbjuder gratis frakt till hela världen!

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt handla

Skintest

Hudton och hårfärg


IPL minskar återväxten av hår genom att ljusimpulser når hårsäcken. Ljusimpulserna absorberas av hårets färgpigment, melanin. Effektiviteten beror på melaninhalten i ditt hår. Vitt och grått hår innehåller inte tillräckligt med melanin för att IPL ska fungera. Dessutom kräver IPL en låg melaninhalt i huden, så att huden inte attraherar ljuset utan håret. Mörka hudtoner har därför större benägenhet att absorbera det intensivt pulserande ljuset vilket kan bränna huden.Lämpliga hårfärger

 

Har du fler frågor? Se vår FAQ

           Hudtest

När du ska använda apparaten för första gången eller efter att du nyligen solat, gör ett hud-test på en yta du tänkt behandla med IPL. Hudtestet är nödvändigt för att kontrollera att din huds reaktion för en behandling och bestämma en korrekt ljusintensitet (styrka) för varje kroppsyta.


01. Välj en yta nära den yta du tänkt behandla. 


02. Tryck på on/off knappen i tre sekunder för att starta maskinen och säkerställ att du valt styrka 1. 

03. Håll apparaten rakt mot huden så blixtfönstret har direktkontakt med huden.

04. Tryck ner blixtknappen för att frisätta en blixt.

05. Glid med apparaten över huden till den yta som är tänkt att behandlas.

06. Öka intensiteten med en styrka i taget. Repetera detta för alla nivåer inom det rekommenderade schemat för din hud-typ.

07
. Efter hudtestet, vänta 2 timmar och kontrollera din hud om du fått reaktioner. Om din hud inte uppvisar någon reaktion (rodnad, rödhet, sveda) kan du använda din apparat ordentligt på de områden som är tänka att behandlas. 

 

sv
Skintest | Aylima