ELVA

AYLIMA ELVA
Är en djuprengörande hudföryngrande ansiktsmassageapparat med flera funktioner i ett!

EMS Mikroström:
Masserar och stimulerar muskler med hjälp av mikroström, återställer muskelelasticiteten och stimulerar huden som ökar produktionen av mer ATP som är viktig för kollagenproduktionen.

Uppvärmning:
Uppvärmning främjar absorption och stramar upp huden vilket gör att huden blir fylligare.

Mikrovibrationer:
Genom mekanisk vibration och elektrisk stimulering stramas huden upp, ökar dess elasticitet och förbättrar metabolismen för hudceller.

Fototerapi:
Ljusblått ljus kan reparera grov hudyta, göra huden slät, hämma akne och eliminera akne. Rött ljus kan främja kollagenproduktionen och hämmar effektivt hudrynkor, fläckar, mörka fläckar och återställer hudens elasticitet och glans.

För att starta AYLIMA ELVA håll in på / av knappen. Justera intensiteten med plus eller minusknapparna.

Inställning 1:
Rengöring med blått ljus. Kan användas med eller utan bomullsrondell.

Med bomullsrondell: Sätt bomullsrondellen mot massagehuvudet. Tryck fast fixeringsringen så den håller bomullsrondellen på plats. Applicera smonikborttagning / rengöringslotion och rengör ansiktet.

Utan bomullsrondell: Håll med ett finger / fingrar på beröringssensorn och njut av en värmande ansiktsmassage med EMS mikroström, mikrovibrationer och uppvärmning.

Inställning 2:
Djuprengöring med rengöringssilikonborsten, justera intensiteten med plus eller minusknapparna.

Inställning 3:
Behandla med rött ljus, EMS mikroström, mikrovibration och uppvärmning. Applicera ansiktsserum, essens eller face mist i ansiktet. Håll med ett finger / fingrar på beröringssensorn och behandla. Justera intensiteten med plus eller minusknapparna.

Inställning 4:
Behandling med fototerapi. Ljusblått ljus och uppvärmning. Använd massagehuvudet mot önskad del i ansiktet som skall behandlas.

Varje inställning har en användningstid på 4 minuter. Efter att 4 minuter har passerat går apparaten in i viloläge och stängs automatiskt av efter 1 minut.

Apparaten är fulladdad efter 2 timmar.

Rengöring:
Skölj med varmt eller ljummet vatten.