AYLIMA erbjuder gratis frakt till hela världen!

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt handla

AYLIMA 100%-Nöjd-Garanti

I det osannolika fallet att du inte ser resultat, returnerar du bara enheten så ger vi dig 100% av dina pengar tillbaka. Läs genom villkoren nedanför. 

Så här får du tillbaka dina pengar:

Testa AYLIMA-IPL i minst 60 dagar från leveransdatum, men inte mer än 120 dagar. 

01.Du måste genomföra minst 6 behandlingar och ta ett foto av det/de områden du behandlar före varje session.

02.Om det inte finns några märkbara resultat av håravfall, kontakta oss med ditt ordernummer, samt bilderna så kommer vi att granska din ansökan.

03.Alla ansökningar om återbetalningsgaranti på 120 dagar MÅSTE skickas in inom 120 dagar efter mottagandet av din enhet.

04.ALLA bilder MÅSTE ha giltiga tids-och datumstämplar

05.Om din ansökan inte uppfyller våra kriterier kommer du inte att godkännas för återbetalning. Ofullständiga eller oläsliga fordringar återbetalas inte.

06.Om kravet godkänns, återbetalar vi dig köpeskillingen för aylima IPL (vid beställningstillfället), när enheten har returnerats till vårt lager.Den största avgörande faktorn för en framgångsrik behandling är att helt enkelt använda den konsekvent enligt vår manual, som rekommenderat, och under den rekommenderade tidsperioden.

Om du inte följer instruktionerna kommer dina resultat attåterspegla detta. Vi kan inte kontrollera hur ofta, eller hur du använder din enhet.Vänligen säkerställ att du läser samt förstår hela vår manual innan användande.

Om enheten
inte har använts korrekt och som anvisats i manualen kommer inte återbetalningen att godkännas.Vi förbehåller oss rätten att avslå en återbetalning i händelse av att vi inte är nöjda, med de bevis som du lämnar till oss.

Fraktkostnader för att skicka tillbaka enheten till oss (när vi väl godkänt returen) är kundens fulla ansvar, och kommer inte att återbetalas.Vi rekommenderar att du returnerar enheten via spårbar service. Vi står inte för risken att returen inte kommer fram till oss. Vi ber alla kunder att acceptera upp till sju arbetsdagar för att returen ska behandlas när den har kommit till vårt lager.

 

sv