AYLIMA erbjuder gratis frakt till hela världen!

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt handla

Din AYLIMA

Hur du använder din AYLIMA IPL-apparat


01.Plugga in den externa elsladden. Den röda indikatorn ger ifrån sig ett blinkande rött ljus. Håll in on/off/level knappen i tre sekunder. Då är apparaten på.

02.Tryck på on/off/level knappen för att justera din personliga intensitetsnivå (styrka). Nivå 1 är den lägsta och nivå 6 är den starkaste. Vi rekommenderar att man utför ett skintest på respektive hudområde innan man påbörjar sin första behandling. Detta för att identifiera vilken intensitetsnivå som passar just dig och din hudtyp.

03.Rikta apparaten mot hårområdet, när apparaten har kontakt mot huden lyser indikatorn rosa, tryck på blixtknappen för att ta bort hår. Håll blixtknappen nere i tre sekunder för att automatiskt ge blixtar den så kallade ”glide-funktionen”, den röda indikatorn blir då blå.

04.Single-mode blixtar (enstaka blixtar) Glide-funktionen (automatiska blixtrar).

För Single-mode blixtrar: rikta apparaten mot hårområdet och tryck på blixtknappen för att ta bort hår.

För Glide-funktion blixtrar: Håll blixtknappen nere i tre sekunder. Indikatorn blir då blå, apparaten kommer att automatiskt ge blixtrar tills den lämnat huden. 

Rekommenderat behandlingsschema:
För de första 4-5 behandlingarna rekommenderar vi att du använder apparaten varannan till max 1 gång per vecka. 

Underhållsbehandling:

Efter att att du har avslutat dina första behandlingar räcker det i regel att underhålla var en gång var annan till var tredje månad för att upprätthålla resultatet.

Se instruktionsfilm

 

sv
Din AYLIMA | Aylima